BLOGG

fint...

Heisann, blir noen pauser her og der fra bloggen på grunn av stress, ikke det at de 2 stykker som leser bloggen min savner noe som helst.
Uansett... på grunn av at jeg har litt for mye å tenke for tiden, stresser jeg slik at det fører til ekstrem hodepinne, som ikke går bort etter 8 paracet (ikke samtidig). Nå har jeg så vondt i hodet at jeg bare har lyst til å rive av meg det og kaste det i do. Snille vennene mine trøstet meg på skolen da, så jeg gjør det ikke allikevel. 
Jeg tenker på hybel, jobb og skole og alt sammen begynner bare å presse seg på, og mest  sannsynlig kommer jeg til å bo i telt fra høsten av, neida, men litt vanskelig å finne seg hybel må jeg si. 

Jaja, nok suttring fra min sin side, så da stikker jeg og legger meg for å sove :)

det eneste som vokserPanneluggen må være det eneste som vokser på hodet mitt. Og luggen voksert fort, er ikke lenge siden jeg klipte lugg, så må nokk finne veien til frisøren snart. 
Det har faktisk kommet til det punktet at jeg må bruke hårbøyle fordi håret er så plagsomt, hehe.. er uvant å ikke ha lugg, jeg har jo alltid lugg. Så ja, denne uken skal luggen være kortere! 
Ellers så er håret lite samarbeidsvillig, må si til alle dere som tenker på å farge eller ta permanent, ikke gjør det, er så ikke verd det. Pluss at nå er det jo den perfekte sesongen for å få en annen hårfarge naturlig, solen som vi dessverre ser lite av vil være til hjelp :)


Ellers så håper jeg at dere har hatt en veldig fin dag og kommer til å fortsette å ha en fin kveld videre :)
Nå skal jeg slappe av på sofaen og spise isbiter jeg, nom ^^

NYTTog NYTT

Hei, nå har jeg endelig fått klippt meg, hehe, jeg mener my hair is killing me!
I sommer skal meste parten av vil jeg tro, det skal bli godt, men siden det ikke er sommer enda, så sparer jeg litt av håret liksom, det er kaldt ok?

Her er noen bilder da... jeg er usikker på om jeg skal klippe enda mer eller vente litt...Også har jeg endret designet litt, til grått, så morsom er jeg i fargene! men dette er bare foreløbig, jeg husker da jeg endret designet nesten annen hver uke fordi jeg ble lei... tror ikke gråfargen blir et unntak.
Men som sagt foreløbig, synes at slike farger passer best til vinteren, selv om jeg heller burde ha gått for pastellfargene som jeg hadde planer om, men det blir, må først tenke på hvilke farger jeg skal ha :)

today I felt like this

dance macabre by dieric bouts

Jeg liker dette maleriet veldig godt, maleri: Dance macabre av Dieric Bouts, nå liker jeg ikke alle maleriene av Bouts, men dette var veldig uttrykksfullt.

ok, det kom noen små barn

og spurte knask eller knep, too bad: jeg hadde egentlig bare paracet, cider og vodka tilgjengelig, tehe...
men de ble lei seg da jeg sa at jeg ikke hadde noe godteri så heldigvis hadde jeg mandariner å gi dem, sunnt er det også :)
hehe, de slapp å bli dopet på paracet og vodka.

Snart skal jeg, Sanna og Emma på fest til Solveig, jeg vet ikke hvor lenge vi skal være der, men det blir vertfall koselig :)
Så vi snakkes, ha en god kveld! :)
hits